ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Human 4.0: Το Μέλλον του eHealth είναι Τώρα

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου | 18:00 - 19:30 | Coworking Space

Γνωρίστε το μέλλον σήμερα καθώς αποκαλύπτουμε τις μεταρρυθμιστικές δυνατότητες της Μεικτής Πραγματικότητας. Καθώς τα όρια του ψηφιακού κόσμου τέμνονται με αυτά του φυσικού κόσμου στην υγειονομική περίθαλψη, προσφέρονται απαράμιλλες ευκαιρίες για τους επαγγελματίες υγείας, τους εκπαιδευτικούς και όσους καινοτομούν.

Αυτή η συνεδρίαση αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο οι γνώσεις που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη και οι καθηλωτικές εμπειρίες Μεικτής Πραγματικότητας θέτουν νέα πρότυπα στην παροχή υπηρεσιών υγείας, την ιατρική εκπαίδευση και τη συμμετοχή των ασθενών. Θα σας οδηγήσει σε μια ζωντανή εξερεύνηση του πώς οι τεχνολογίες Επαυξημένης και Εικονικής Πραγματικότητας διαμορφώνουν και φέρνουν την επανάσταση στον τρόπο που μπορεί να εξελιχθεί η υγειονομική περίθαλψη.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές, Καθηγητής Παναγιώτης Μπαμίδης, Othman Chiheb και Sebastien Imbert θα σας παρουσιάσουν ψηφιακές καινοτομίες που μετασχηματίζουν τον τομέα της υγείας, αλλά και λύσεις από το διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο της Μεικτής Πραγματικότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Εμβαθύνετε σε ενδιαφέρουσες επιδείξεις εφαρμογών Μεικτής Πραγματικότητας, με πιο αξιοσημείωτη την παγκόσμια πρωτοβουλία “24hr Holographic Surgery”. Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια που χαρακτηρίζεται από παγκόσμια συνεργασία, η οποία ενώνει 13 οραματιστές χειρουργούς από 13 διαφορετικά έθνη και απευθύνεται σε επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης με 15.000 live συναντήσεις σε 130 χώρες.

Σας προσκαλούμε να συμματάσχετε σε αυτή την προοδευτική συνεδρίαση, όπου το μέλλον δεν είναι απλώς όραμα αλλά γίνεται πράξη. Εγγραφείτε και γίνετε μέρος της επανάστασης που συνδυάζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη Μεικτή Πραγματικότητα, επανασχεδιάζοντας την υγειονομική περίθαλψη για το παρόν και το αύριο.

Στην Αγγλική και στην Ελληνική

Ομιλητές

Ελεύθερη Είσοδος για το Κοινό

Εγγραφείτε δωρεάν και εξασφαλίστε την παρουσία σας.