Θεόδωρος Ταλάρης

Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός και Διοικητικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΑΛΑΡΗΣ MD, MA, MBA

Με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο της υγείας, ο Θεόδωρος Ταλάρης, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός και Διοικητικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος ο ίδιος, απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στο Πανεπιστήμιο Leeds της Αγγλίας και M.B.A. στο Πανεπιστήμιο Sciences-Po της Γαλλίας.

Με πολύτιμη εργασιακή εμπειρία πρώτα ως ιατρός και στη συνέχεια σε διευθυντικές θέσεις και από το ρόλο του Διευθύνοντα Συμβούλου στους σημαντικότερους παρόχους ιδιωτικής υγείας της χώρας και με πολύχρονη πρακτική εξειδίκευση στη διοίκηση δομών υγείας, συνέβαλε στη δημιουργία και ανάπτυξη των μεγαλύτερων Ιδιωτικών Κλινικών και Κέντρων Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Στόχος του, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το μοναδικό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας, να συνεχίσει να συγκεντρώνει τόσο τους σπουδαιότερους γιατρούς της ευρύτερης περιοχής, όσο και να έλκει επιστήμονες από το εξωτερικό. Να εκπαιδεύει άριστο προσωπικό, να επενδύει σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής και καινοτόμες ιατρικές πρακτικές και να συνεχίζει να εξασφαλίζει για τους ασθενείς του λύσεις σε προβλήματα υγείας τους από την πρόληψη, ως τη διάγνωση και τη θεραπεία, που μόνο στα μεγαλύτερα κέντρα μπορεί κάποιος να βρει, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τον τόπο τους.