Γίνετε Χορηγοί

Ενισχύστε την ηγετική θέση σας στον χώρο της υγείας και του φαρμάκου.

 

Τα 3 διαθέσιμα χορηγικά πακέτα του InnoHealth Forum 2023 απευθύνονται σε κορυφαίες εταιρείες που επιθυμούν να υποστηρίξουν ενεργά και να έχουν άμεση προβολή, δικτύωση και συμμετοχή στη μεγαλύτερη υβριδική έκθεση για την Ηλεκτρονική Υγεία στην Ελλάδα αλλά και στο δυναμικό οικοσύστημα του Πάρκου Καινοτομίας JOIST.

 

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας ως έμπιστοι συνεργάτες με το JOIST, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.  

Πακέτα Χορηγών

Gold
Sponsor
Silver
Sponsors
Bronze
Sponsors

Πλεονεκτήματα Χορηγών

Προβολή στο Χώρο της Έκθεσης

Αναφορά σε κάθε είδους banners και οθόνες αλλά και σε περίπτερο εντός του χώρου διεξαγωγής του InnoHealth Forum. O Gold Sponsor θα έχει τριπλάσια προβολή μέσα στο χώρο συγκριτικά με τον Bronze Sponsor. Αντίστοιχα, ο Silver Sponsor θα έχει διπλάσια προβολή σε σχέση με τον Bronze Sponsor.  

Προβολή στα MME

Αναφορά σε δελτία τύπου, advertorials, συνεντεύξεις και ανακοινώσεις σχετικά με τη διοργάνωση. 

Έντυπη Προβολή

Αναφορά σε αφίσες, έντυπο διαφημιστικό υλικό καθώς και στο πρόγραμμα/ χάρτη της διοργάνωσης. 

Προβολή στα Social Media

Οργανικές αναρτήσεις και χορηγούμενες καμπάνιες σε όλα τα social media κανάλια της διοργάνωσης, του Πάρκου Καινοτομίας JOIST και του Health Hub. 

Συνέντευξη Τύπου

Συμμετοχή με φυσική παρουσία ή προβολή με banner στη συνέντευξη τύπου που θα διοργανωθεί  πριν την έναρξη του InnoHealth Forum, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πάρκου Καινοτομίας JOIST.  

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος  Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού τη συνεργασία μας.  Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους: 

  Μαρία Πουρνάρη 
  COO του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub 
  Βασίλης Αβραμούδης
  COO του Πάρκου Καινοτομίας JOIST
  Gold Sponsors
  Silver Sponsors
  Bronze Sponsors
  Χορηγοί Επικοινωνίας